dimecres, 22 d’octubre del 2014

Els Navegadors

Els navegadors web són uns programes informàtics que la seva funció principal és mostrar la informació que ha demanat l'usuari. Poden ser documents de text, recursos multimèdia, pàgines web... etc.
Els navegadors més utilitzats són els següents, encara que n'hi ha molts més! :

-Google Chrome: aquest és el navegador més popular i més important arreu del món. És senzill i ràpid, i això facilita molt les coses a l'hora de buscar. També està disponible per tot tipus d'ordinadors. Va ser creat per Google al 2008.

-Mozilla Firefox: és un navegador més petit, més lleuger i més ràpid que els demés. El va crear Mozilla a l'any 2004, i es pot dir que és una versió millorada d'aquest.

-Internet Explorerés el navegador que va crear Microsoft l'any 1995. Va ser la novetat des de l'any 1999 fins al 2003 aproximadament, però la creació d'altres navegadors web més nous han captat l'atenció de la gent i no s'ha creat una versió nova d'Internet Explorer capaç de superar les altres. 

-Safari: Safari és un navegador creat per Apple, disponible pels sistemes operatius d'Apple (Mac OS X, Microsoft Windows i IPhone OS). Té una velocitat de cerca molt considerable, ja que és el 4t navegador més utilitzat del món. Jo personalment, l'utilitzo amb l'IPhone i crec que és un gran partit. 





0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada